Grønne & Jessen A/S har eksisteret længe,
og har højt kompetente medarbejdere

Virksomhedens historie kan føres tilbage til 1983, hvor arkitekterne Niels Grønne og Hans Jessen etablerer virksomhederne Grønne & Thorup og Kjær & Jessen. Ved fusionering af disse to firmaer i 1993 blev Grønne & Jessen etableret. I forbindelse med et veltilrettelagt og planmæssigt forløbende generationsskifte, ændredes selskabsformen i marts 2007 til et aktieselskab.

Grønne & JessenA/S har pr. 01.01.2010 overtaget skovbo`s Tegnestue, Ølgod. Skovbo`s Tegnestue er 100 % ejet af Grønne & JessenA/S

• Innovativ og nytænkende arkitektur

• Et højt kvalitetsniveau

• Rådgivning som bygger på høje faglige kompetencer

• Stor troværdighed

Dette er blot nogle af de ting, Grønne & Jessen A/S, arkitekter m.a.a. er kendt og anerkendt for, men når vi selv skal sige det, er det et helt femte parameter, som nok er vores ædleste varemærke, nemlig evnen til at tale med folk.

Alle vores medarbejdere lægger vægt på altid at møde vores kunder og samarbejdsparter i øjenhøjde og samtidig have en analytisk tilgang til dialogen. På den måde sikrer vi os værdifuld viden om de behov, den enkelte opgave skal opfylde, og heri ligger nøglen til at forene det æstetiske med det funktionelle.

.